Liliana Hadji

 

Liliana Munteanu

Psiholog si consilier psihologic

Pasionata de cunoasterea oamenilor, alege sa urmeze Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universitatii Bucuresti, procuparile esentiale fiind biblioteca si voluntariatele din cadrul centrelor de copii si adolescenti. Fiind si o fire sensibila, pregnant atrasa de artele audiovizuale, urmeaza un Master in cadrul Universitatii Teatrale si Arta Cinematograficăa I.L. Caragiale, Facultatea de Film. Filmul ii resuscita pasiunea pentru psihologie si psihoterapie si isi continua traseul formativ in cadrul studiilor postuniversitare oferite de Socitatea de Psihoterapie Experientiala din Romania – formare în consilierea experiențială a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie, actual în supervizare. In acelasi timp, devine doctorand în cadrul UNATC I.L.Caragiale, Cinematografie și Media cu tema Cinema si autocunoastere.

De-a lungul a 10 ani in care viata se imparte intre formari si practica, manifesta o prodigioasa implicare in proiecte a carei varietate ii completeaza viziunea despre oameni. Pune bazele, alaturi de Carmen Barlan, Agentiei Matrimoniale “El si Ea”. Scrie. Publica poezie. Dezvolta o proprie afacere in domeniul parfumeriei. Participa intr-o gama larga de workshopuri, conferințe, lansări de carte, seminarii, emisiuni TV, evenimente naționale, festivaluri de film și documentar. Are un interes major pentru ONG-uri (a ocupat pozitia de Manager in cadrul ONG-ului BusinessTech Initiative, iar actual este implicata ca voluntar la Centrul de Preventie a Tentativelor de Suicid la Copii si Adolescenti).

In prezent si-a ales clar directia profesionala – consiliere si psihoterapie – considerand ca o defineste cel mai bine. Isi propune sa dezvolte programe de dezvoltare personala numite “Clipa alchimica” dedicate preponderent tinerilor (mai multe detalii pot fi consultate pe pagina web a proiectului: www.artterapie.ro), iar ca o contributie personala, doreste sa dezvolte ateliere de autocunoastere date de impactul cinematografic (cu pericolele si avantajele acestuia). A inteles ca tacerea e de aur, iar vorba-I de argint, ca totul este interconectat si ca pentru a fi prezent la realitate, este esentiala dezvoltarea functiei de (auto)observator. La intersectie, ia nastere si motivatia de a publica in cadrul interconexiuni.ro o gama de articole al caror motto este Cinematorgrafia – oglinda vorbitoare si este onorata sa faca parte din echipa.

„Pe vechi ruine de concepţii
Pe-un zid surpat al înălţării
Pe tot ce cred toţi înţelepţii
Mă nasc şi eu!” 

ARTICOLE

 Leave a Reply

(obligatoriu)

(obligatoriu)