Ramona Oros

 

Sunt Ramona. Nu sunt sigura ce vreau sa fac in viata. Ma risipesc in multe directii. Pentru ca imi place fiecare dintre ele. Pentru ca pot. Pentru ca tot cred ca am timp. Ma antrenez in arta de a renunta. Astept cu rabdare sa imi gasesc sensul; si sa raman cu el.

In mod constant ma adun in jurul ideii de educatie. De Montessori. De copil tratat cu respect ca o persoana intreaga si reala.

Impreuna cu sora mea, am fondat o gradinita Montessori. De anul viitor va fi si o scoala Montessori. Pentru copiii nostri. Pentru copiii vostri.

De ce? Pentru ca cred ca educatia este fundamentala pentru devenirea fiintei. Pentru ca eu am invatat si am studiat toata viata si la asta cu siguranta ma pricep.  Doar n-o sa ma opresc acum 🙂  Si pentru ca cred ca este in puterea noastra sa crestem copii fericiti si impliniti.

Daca vreti sa cresteti Montessori ne gasiti aici http://www.aicicrescmontessori.ro

Imi place sa fiu parte din echipa Interconexiuni. Am inceput timid, dar am descoperit ca chiar imi place sa scriu. Este un exercitiu care ma provoaca si cumva ma obliga. La autodezvaluire, la expunere, la impartasire. In acelasi timp, e placut sa primesc aprecierea cititorilor.

Deci multumesc doamnelor/domnilor cititori. Multumesc echipei. Multumesc lui Sorin care a facut totul posibil.

Va invit la citit!

 ARTICOLE

 Leave a Reply

(obligatoriu)

(obligatoriu)