Feb 252013
 

(sau, dacă strângi din dinți și buchiseşti pân’ la final, te salvezi providențial)

Așadar, iubitul și adoratul meu cititor, știu că nu-ți dorești, însă, nu știu cum să-ți spun mai suav și mai puțin teatral …, s-ar putea ca într-o zi să faci un foarte mișto accident cerebral.

… Acesta este, desigur, începutul unui articol care va fi publicat integral mâine sau poimâine (sigur răspoimâine), căci m-am sucit fundamental. Astăzi vreau să devin un foarte poetic agent special.

Așadar, chiar ai făcut un accident cerebral și ai dori pe cineva care să se apropie de tine fără teama că, în curând, s-ar putea stropi cu apa aceluiași val?

Creierul tău, despre care știi că-și poate schimba, esențial, conexiunile clasice, are disperată nevoie de un zugrav de stimuli noi și de un instalator de resurse sinaptice?

Cari în bagaj, dragul meu cititor, o greutate de peste 40 de ani și simți nevoia unui antrenor de mișcare ritmică evolutivă, care să-ți scuture un pic suava și, desigur, remontabila structură cognitivă?

Tânjești după cineva care să se plimbe cu tine prin parc și, sub ploile de tei parfumat, absolut nevinovat, să te-ajute să eliberezi conținutul biasat al unui pattern deja viciat?

Ai pe cineva bolnav, pe muchie de moarte, așa c-ai avea nevoie de cineva care să-l sprijine, pur și simplu, să se despartă de ceea ce încă-i aproape?

Cauți un specialist care să-ți monteze o cameră web ca să-ți vezi, în sfârșit, interiorul, pentru ca apoi să-l revezi, din nou și din nou, cu foarte încetinitorul?

De cineva care să-ți cureţe dorul?

Să-ți fotografieze angoasele? Să le photoshopeze ponoasele?

Sau poate ai nevoie de un sicriu pe care să ți-l dulgherească un meșter adevărat, român get-beget și, în plus, excelent la măsurat și abia mai apoi la tăiat?

Ești un leu care are nevoie de dinți?

Vreun căutător de arginți?

Sau, poate, o minunată fată bătrână care, în sfârșit, se mărită, jelind, existențial, după rochia de mireasă pe care nimeni, la vârsta asta, nu mai vrea să i-o coasă?

Ai nevoie de o viață frumoasă?

… În curând se vor rezolva toate cele de mai sus, îți promit.

Însă până atunci, dragul meu cititor esențial, dacă-ți picură chiuveta în gând și îți umple, disperabil și clar, vreun legitim șănțuleț cingular, dacă n-ai cu cine să-ți lași animalul și asta nu te doare drept în lobuleţul frontal, dacă odraslele proprii te-au declarat incapabil și insalutar și au nevoie, măcar pentru o oră, de un părinte psihologit exemplar, dacă vrei, pur și simplu, să-ți muți sentimentele arhivate din mucegăitul subsol emotiv în neinundabilul pod rațional, dacă ți s-a ars becul din cap și vrei să treci, definitiv, pe iluminatul cognitiv natural, dacă laptopul tocmai ce te-a lovit virtual și ai disperată nevoie de-o copcă pe buza de sus a interminabilului zbucium existențial,

… dacă toate astea se-ntâmplă , zic, stai, adoratul meu cititor, liniștit.

Am, pentru tine, un sit.

(Ce cadru, ce priveliște, câte resurse, ce peisaj!)

Dooooooooooamnelor și doooooomnilor, domnițe și domnișori, în premieră națională, vă-ndemn, cu tot dragul, să solicitați, să cereți, să pretindeți, să oferiți, să ajutați,

să dați, rogu-v-aș, năvală:

www.furnicute.ro

Nici c-aș fi putut găsi vreo modalitate de revenire mai specială.

Viața-i doar un mușuroi.

Câți ca noi, câți ca noi?

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

[suffusion-the-author] a scris [suffusion-the-author display='posts'] articole: [suffusion-the-author display='posts-url']

[suffusion-the-author display='url']

Sorry, the comment form is closed at this time.